Al de hele week stond gepland om een nieuwe sjaal te maken. Wederom met de cirkels en ik had ook bedacht dat er eucalyptus in zou komen. De eucalyptus had ik al geplukt in de week ervoor. Maar om de één of andere reden kwam ik maar niet aan het ecoprinten toe. Ik kon de rust hiervoor niet vinden. Helaas was de eucalyptus inmiddels opgedroogd en gekruld en dus niet meer bruikbaar. Ook niet na opnieuw nat maken, want het bleek dan nog steeds alle kanten uit krullen.

In mijn lades liggen nog veel gedroogde eucalyptusbladeren, dus ben ik met gedroogde exemplaren aan de gang gegaan. Bladeren waarvan ik zeker weet dat ze mooi oranje-rood kleuren.

Ik heb oude cirkels om verf uit te sparen opnieuw gebruikt en verrassend genoeg blijken deze cirkels de tweede keer niet poreus te zijn geworden. En ik heb dit keer weer lekker wat kleuren gemengd. Verfresten bewaar ik altijd is petflessen. Als ik van te voren wist hoe waanzinnig mooi deze kleur zou worden, dan had ik de restverf dat niet meer in de fles paste niet weggegooid, maar een extra fles gepakt! Echt een waanzinnig mooie kleur! ???

Wanneer ik vervolgens een reel maak op instagram, dan zoek ik naar geschikte muziek bij het ontwerp. Bij deze reel koos ik voor het nummer ‘Talking to the moon’ Hierdoor kwam ik op de naam voor deze sjaal.

Ik denk dat het niet lang zal duren eer ik nog een sjaal met deze kleur verf zal maken!

Gebruikte bladeren: eucalyptus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *