Iedereen die mij kent, weet dat ik dol op zilver en metallic ben. Maar bij het printen met bladeren ben ik juist vaak op zoek naar goud. De keuze van een zilvergrijze deken met bladeren waarvan je weet dat ze goud kunnen printen is dan een spannende combinatie. En dan mag je de volgende ochtend zo’n kek pakketje uitpakken!

De diep gekleurde randen om de bladeren zorgen ervoor dat het lijkt dat ze los komen van de zijde. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. zo mogen er meer volgen!

Hieronder ook een filmpje van het uitpakken van deze sjaal. Dit filmpje vind je ook via mijn Instagram account. Ik heb dit account onlangs aangemaakt en zoek via Instagram naar mede ecoprinters.
Fantastisch om te zien dat deze ambacht werkelijk op ieder werelddeel terug te vinden is. En zo leuk om te zien dat de biotoop zo bepalend is voor de prints die gedeeld worden.

Deze sjaal is op dit moment favoriet nummer 1!

Gebruikte BLADEREN: Okkernoot (walnoot), wilde kastanje en hop

2 Reacties

  1. Hey Deborah,
    goed bezig hoor….en wat een verrassend mooie kleuren.
    En dat allemaal uit de wereld om ons heen….
    Succes met de website en het eco-printen!

  2. […] ecoprints sjaals achtergelaten bij Petra Jongmans. Waaronder mijn favoriete zilveren sjaal ‘sfeer impressie‘. Ik pronk altijd graag met deze ecoprint sjaal omdat daar de goudtinten op het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *