Ik heb de roze smaak te pakken.
Zelf draag ik zelden roze, maar als ik deze kleur onder ogen krijg, word ik helemaal vrolijk.
De sjaal van gisteren met de prachtige bladeren van de Tulpenboom, wilde ik graag nog een keer overdoen. Nu met nog iets meer ijzersulfaat. Om te kijken of de bloemen van de tulpenboom die ik er in heb verwerkt nog iets sprekender worden. Er zitten iets meer bruintinten in deze sjaal, vergeleken met de sjaal ‘Feeling good‘, maar dat komt ook omdat ik er bladeren van de walnoot erin verwerkt heb. Die kleuren altijd prachtig goudbruin. Eigenlijk mislukt de walnoot nooit.

Omdat ik mijn druivenboom zo ben gaan waarderen om de bladeren, hebben we die in het vroege voorjaar een mooi rek gegeven om langs te groeien. Het lijkt wel of deze dat begrepen heeft, want sinds de plant dit rek heeft, krijgt het een enorme groeispurt en geeft prachtige grote bladeren. Druiven lijkt de plant dit jaar wederom niet te geven. Maar dat deert deze ecoprinter niet! De bladeren kleuren wel iets, maar eigenlijk is het nog te vroeg in het seizoen voor veel tannine en mooie afdrukken van het druivenblad. Maar daarom geeft het kleuren van de sjaals altijd zo’n mooie effect. Dan heb je altijd in ieder geval de vorm van het blad goed in beeld. En het blad kleurt net voldoende om de nerven en te zien. En wanneer ik nerven zie, dan ben ik tevreden.

Omdat de verfdeken die ik heb gebruikt al meerdere keren is ingezet, heeft de sjaal naast de knalroze kleur ook mooie donkere effecten/ schaduwen.

En waarom nou Bubblegum bitch? Mijn man vond de naam Bubblegum (naar de grote brokken kauwgom) wel een mooie voor deze sjaal. En met de band So What? zing ik regelmatig Bubble gum bitch van Marina and the Diamonds. Dus als je Bubblegum zegt, dan denk ik meteen aan Bubblegum bitch!

Gebruikte bladeren: Tulpenboom (met bloemen), walnoot en druiven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *